martes, 3 de diciembre de 2013

AGENDA D'ACTIVITATS DE DESEMBRE

Bona tarda!

Aquí us deixem la informació de les activitats especials de Nadal que farem durant aquest mes de Desembre:

CONTE DE NADAL AMB ACTIVITAT: Dissabte 14 de desembre a les 11h. Sessió de conta contes amb la nostra estimada Dolors i posterior taller relacionat amb el conte de Nadal que ens explicarà. Preu de l'activitat: 4,50€/nen. La duració d'aquesta activitat serà de 1h 30 minuts.

TALLER DE DECORACIÓ DE GALETES NADALENQUES: Dissabte 21 de desembre a les 11h. Decorarem galetes de nadal com uns bons pastissers!! Taller impartit per la Maria José de Cakes'n Pops de Premià de Mar. Preu de l'activitat: 5€/nen (inclou galetes per emportar). La duració d'aquesta activitat serà de 1h 30 minuts. 

PARTICIPACIÓ AMB LA "FESTA DE LA CASA" DE L'AMISTAT: Dissabte 21 de desembre a partir de les 17h serem al carrer Sant Antoni, just davant del centre de l'Amistat, organitzant diferents activitats pels més petits de la casa. Hi trobareu jocs tradicionals, pinta cares, tallers artístics i, per acabar la festa, hi haurà xocolatada amb melindros per gentilesa del Bar Restaurant del centre l'Amistat. Activitat gratuïta. 

VISITA DEL PATGE REIAL A TIC TAC TOE: Dissabte 28 de desembre a partir de les 11h tindrem l'honor de rebre al patge reial de Ses Majestats els Reis d'Orient que vindrà a recollir les cartes de tots els nens i nenes. I podreu fer-vos una foto amb ell. Activitat gratuïta. 

CASAL DE NADAL A TIC TAC TOE: A partir del 23 de desembre, organitzem un casal de nadal ple d'activitats per a nens i nenes de 3 a 8 anys. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario